снимка: MissyElliott, ТуитърЪрл Симънс (на английски: Earl Simmons), по-известен под прякора си DMX (Dark Man X),

...
снимка: MissyElliott, ТуитърЪрл Симънс (на английски: Earl Simmons), по-известен под прякора си DMX (Dark Man X),
Коментари Харесай

Световните медии предават сега: Легендарният рапър DMX се бори за живота си след свръхдоза

снимка: MissyElliott, Туитър

Ърл Симънс (на английски: Earl Simmons), по-известен под прякора си DMX (Dark Man X), е американски рапър от Йонкърс, Ню Йорк. Роден е на 18 декември 1970 година, само че става прочут в края на 1990-те години със своят първи албум – ...And then there was X, и с една от най-известните му песни до днес – Party Up (Up in Here).

50-годишният рапър DMX е в сериозно положение след инфаркт, породен от свръхдоза опиати, оповестява АНСА и Българска национална телевизия.

Музикантът с същинско име е Ърл Симънс е приел свръхдоза опиати в петък вечерта в дома си в Ню Йорк, което е довело до сърдечни проблеми. Той е признат в болница и е в интензивното поделение, където се бори за живота си.

DMX, което значи Dark Man X, става изключително прочут в края на 90-те години с готическите си рими, подчертани от дълбокия вокален тембър и се смята за един от най-влиятелните рап реализатори в музикалния свят.

Други известни рапъри показаха поддръжка за сътрудника си в обществените медии, като споделиха, че се молят за него и пожелават мощ на фамилията му.

Prayers for DMX and his family
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР